Hilsen fra konfirmandstuen 16.11.21

Esbjergevangeliet, som hang i kirken, har efterladt sig spor ved konfirmandstuen takket være jeres talentfulde unge mennesker.

Forsamlingsreglerne strammer til, - foreløbig dog kun noget med coronapas, når vi er flere end 200 - men de konfirmander, som fik taget ihærdigt fat på kirkegang fra start, har nok været de klogeste.

Det er i hvert fald tid at give den en skalle. Vores lille statistik viste alt fra 2 til 6 krydser pr/konfirmand, sidst vi mødtes.
Jeg stiller ingen krav; men jeg har høje forventninger, så kan jeg bede familiens voksne bakke konfirmanderne op...

Venlig hilsen Anne

Kirketjenester.
De nye muligheder for vinteren 21-22 finder du lige HER
Se, hvilke muligheder der er for at hjælpe præst, graver eller kirkesanger.
Send en sms til Anne 21 46 18 86, hvis du gerne vil skrives op til en bestemt  tjans.
Konfirmationstider 2022 er fastlagt.
Efter  tilmelding og lodtrækning fordeler det sig umiddelbart således:
Brejning  Kirke 14. maj kl. 10.00: Daniel, Jonas, Julie, Katrine, Noah H, Rasmus, Asger og Thilde
Brejning Kirke 14. maj kl. 11.30: Elias, Johannes, Kirstine, Mikkel KL, Nanna, Noah G, Victoria og Johannes
Væggerskilde Kirke  21. maj kl. 10.30: Alberte, Anne, Aske, Caroline, Kristian, Mads, Mikkel LJ,